Zoekt U een betaalbare oplossing voor gebruik van regenwater in WC of wasmachine zonder gebruik van elektriciteit?

Het klimaat verandert. Er valt de komende jaren meer neerslag en de waterprijzen gaan door droogte in de zomers stijgen!

Maar u kunt nu het klimaat helpen en geld besparen met een regenwatertoilet! Wil je zien hoe het werkt ? Kijk dan hier onder.

De wc doorspoelen kost je 6 liter drinkwater per keer. Gemiddeld is dit 34 liter per huishouden per dag. Dat is bijna 12.500 liter per jaar. Alleen al voor het doorspoelen van je toilet. Bij de winning van drinkwater komt CO2 en methaangas vrij. Voor toiletspoeling kan heel goed regenwater gebruikt worden. Regenwater bevat geen kalk waardoor je geen last hebt van kalkaanslag in de pot en het is helemaal gratis. Daarnaast ben je heel duurzaam en milieubewust bezig als je regenwater gebruikt in je huishouden. Voor het gebruiken van regenwater in je toilet hoef je geen heel nieuw toilet aan te schaffen. Uniek aan dit systeem is dat er geen pomp voor nodig is. Je monteert een opvangbak aan het plafond, in de buurt van je toilet, waar zo’n 150 liter regenwater in opgevangen kan worden. De capacitet is gemakklijk te verhogen door extra tanks op te plaatsen. Hiermee bespaar je al gauw 30% op je dagelijkse drinkwatergebruik. Waterprijzen gaan alleen nog maar verder stijgen. Red het klimaat en bespaar geld.

Subsidie op aanschaf en installatie is afhankelijk van uw waterschap en kan oplopen tot 60%.

Nieuw! installatie €700,- ex BTW.

Nieuw! vraag naar de Lease mogelijkheden. Prijzen vanaf € 8 per maand met een looptijd tot 15 jaar. Inclusief installatie en BTW.